top of page

HUISREGELS

Wij willen u graag attenderen op de volgende zaken:

 

Wij behandelen uitsluitend op afspraak.

Wat neemt u mee als u voor de eerste keer komt ?

  • zorgverzekeringspas

  • geldig identiteitsbewijs

  • de verwijskaart van uw tandarts, niet noodzakelijk

  • ingevulde intake formulier en gezondheidsvragenlijst (hier downloaden)

  • uw mondverzorgingsproducten zoals uw tandenborstel​

 

Wij werken zonder assistentie, bij binnenkomst mag u in de wachtruimte plaats nemen, u wordt geroepen.

 

U wordt vriendelijk verzocht tijdig alle wijzigingen in uw persoonsgegevens of wijzigingen in uw verzekering door te geven. Veranderingen in uw medicijngebruik, het krijgen van medicijnen of het onder behandeling zijn van een specialist vereist in sommige gevallen aanpassing van de behandeling. Daarom is het belangrijk dat u ons daarvan op de hoogte stelt.

 

Als u een afspraak wilt annuleren of verzetten dient u dit tenminste 24 uur voor de behandeling te doen. U kunt dit telefonisch of via e-mail doen. Buiten de openingstijden kunt u het antwoordapparaat inspreken.

 

Bij afspraken die niet tijdig worden nagekomen of tijdig worden afgezegd, zijn wij genoodzaakt een deel van de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Deze kosten bedragen tussen de €45,00 a €60,00, afhankelijk van de behandeling. 

Wanneer u bij ons een afspraak maakt krijgt u hiervan een e-mail ter bevestiging. Ook in de week voordat u bij ons verwacht wordt sturen wij u nog een herinneringsmail. Dit is een extra service die we niet kunnen garanderen. Indien u geen e-mail ontvangt is dit geen reden om niet te verschijnen op een afspraak. U bent zelf verantwoordelijk om de samen gemaakte afspraak te noteren in uw agenda.
 

Indien u vaker zonder tijdig af te melden afwezig bent, behouden wij ons het recht om u uit te schrijven uit ons bestand.

 

Voor klachten kunt u altijd bij ons terecht en anders bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (link naar klachtenformulier).

 

Onze rekeningen worden verzorgd door factoringmaatschappij Infomedics of rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. 

Infomedics.png
bottom of page